S5 Callie Rush - шаблон joomla Adana

Odamız tarafından eğitim ve sosyal hizmetler desteği,işbirliği içerisinde olan kuruluşlarına verilmektedir.Kamu kurum ve kuruluşlarına bilgisayar,güç kaynağı,yazıcı,fotokopi makinesi,inşaat malzemeleri,masa,koltuk,sandalye ve çeşitli oto malzemeleri bağışı gerçekleştirilmiştir.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı Huzurevi’ne 45 metrekarelik ‘Küçük evler Projesi’ kapsamında bir ev yaptırılmıştır.Yaptırdığımız bu küçük evde,öncelikli olarak ihtiyaç durumunda şoför esnafımızın yararlanması şartı taahhüt altına alınmıştır.

Esnaf ve sanatkarlarımıza nitelikli işgücü kazandıran Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Metal İşleri Çıraklık Eğitim Merkezi’nde düzenlenen Hidrolik Pnomatik Labaratuarı faaliyetini sürdürmektedir.

Nezihe Yalvaç Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nun donanımı da Odamız tarafından yapılmıştır.

Google Harita

Adana' dan Görünümler