Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından ,Güç Birliği Vakfının öncülüğünde gerçekleştirilen ve Türkiye’de ilk olan Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki ‘Eğitim Köyü Kompleksinde 221 milyon lira harcama ile Anaokulu yaptırılmıştır.

Eğitim Köyü Kompleksinde yer alan Şoförler Odası Anaokulu,diğer eğitim birimleri gibi ‘Örnek’olma özelliği taşımaktadır.Müstakil oyun teraslı,12 adet derslik,değişik yaş grupları için 3 ayrı oyun salonu,yönetim birimi,teknik birimler,3 adet ayrı servis mutfağı ve WC’leri ,ana mutfak ve deposu ,1000 metrekare oyun bahçesi gibi ortak kullanım alanları ile fiziksel yapısı tüm gereksinimlere yanıt verebilecek şekilde tasarlanan Anaokulu’nda çocukların okul öncesi eğitimi bilimsel esaslara göre yapılacaktır.