soforlerodasi logo

Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası,1985 yılından beri kendi öz malı olan Emek Mahallesi 6 Sokak No:6 Seyhan/ADANA adresinde faaliyetini sürdürmektedir.

Dört katlı olarak inşa edilen hizmet binamızın giriş katında,hizmet servislerinin yanında sağlık hizmetlerinin verildiği poliklinik ve laboratuar,çeşitli nedenlerle belgeleri alınan sürücülerimizin belgelerini yeniden alabilmeleri için girdikleri testlerin yapıldığı Psiko-Teknik Değerlendirme Merkezi,Şoför Odası,ikinci katında 2.Başkanlık,Genel Sekreterlik,Eğitim Müdürlüğü,Trafik Danışmanlığı ve Basın Danışmanlığı bulunmaktadır.

3. katta başkanlık makam odası ve toplantı salonu yer almaktadır..
Hizmet binamızın bitişiğinde plaka atölyesi,aynı sokakta yine Odamız mülkü olan tek katlı binada TESTAŞ Taksimetre ve Takograf Bakım ve Onarım Servisi ile Götürü Usulden Basit Usulde Vergilendirmeye gecen üye esnafımıza muhasebe hizmetleri verilmektedir.

Oda hizmet binamız bitişiğinde kendi mülkümüz olan 2 katlı binada ‘misafirhane’ olarak hizmet sunulmaktadır.
Hizmet binamız ile misafirhane arasında bulunan ve Odamız mülkü olan 775metrekarelik arsada atölye tipi bir yapı tesis edilmiştir.Bu arsamızın da üye esnafımıza yönelik hizmet sunulması amacıyla değerlendirilmesi için çalışmalar devam etmektedir.