Odamız bünyesinde Taksimetre ve Takograf hizmetleri de üyelerimize sunulmaya devam edilmektedir.Hizmet binamızın yanı başında Odamız mülkü olan tek katlı binada kurulan TESTAŞ Taksimetre ve Takograf Tamir,Bakım ,Yetkili Servisi’nde görevlilerimiz tarafından bakım ve tamir hizmeti ücretsiz olarak TSE garantisi ile sunulmaktadır.

Üyelerimizin arızalanan taksimetre ve takograflarının onarımı bu servisimizde yapılmakta,bakımları yada ayar gerektirdiğinde ayarı gerçekleştirilmektedir.
Üyelerimiz,taksimetre ve takograf tamir,bakım hizmetlerinden yalnızca yedek parça gerektiğinde ,bedelini ödemektedir.

Taksimetre tarifelerinin ayarlanması sırasında piyasada çok yüksek ücretle taksimetre ayarı yapılırken,Oda bünyemizde taksimetrelerini yeni tarifeye uygun biçimde ayarlatan taksici esnafımız bu için tek kuruş para ödememekte yalnızca Sanayi ve Ticaret Bakanlığına zorunlu ayar harcı yatırmaktadır.Taksimetre ayarı nedeniyle iş ve zaman kaybına yarayan taksici esnafımıza kumanya dağıtılmakta ,yemek saatinde ise TESTAŞ binasına öğle yemeği ikram edilmektedir.

DSCN3828a

DSCN3831