Basın Danışmanlığı,Odamızın,üyelerimizin yazılı ve görsel medya ile olan ilişkilerini düzenlemek,kamuoyunda yanıltıcı ve şoförlük mesleğini küçültücü yayınların önlenmesi ,çalışmalarımızın duyurulması,şoför esnafının haklarının korunması konularında çalışmlar yapılmaktadır.

Bu hizmeti uzun yılar gazetecilik mesleğinin her kademesinde hizmet vermiş deneyimli gazeteci Mustafa Başkan yürütmektedir.Yerel televizyon kanallarında açık oturumlar düzenlenmesi basın bülteninin hazırlanması ve ilgili kuruluşlara dağıtılması,üyelerimizin kamuya yansıması gereken sorunları veya kamu oyunda yanlış bilgiler nedeni ile yanılgıya düşülmemesi için yapılması gereken açıklamalar günü gününe takip edilerek Basın Danışmanlığımızca yazılı ve görsel medya aracılığı ile kamuya iletilmektedir.

Hiç bir dönem ve şart da ahlaki değerlerinden ödün vermeyen meslek mensuplarımızın haklarının kamu nezdinde savunulması,Oda Başkanlığımızın ilk görevlerinin arasında olmasının bilinci ile Basın Danışmanlığı hizmeti ,diğer danışmanlık hizmetleri ile aynı paralelde olmak üzere büyük bir ciddiyetle sürdürülmektedir.Basın Danışmanlığı tarafından ayrıca Odamız ve üyelerimizi ilgilendiren mesleki amaçlı fotoğrafların çekimi,yine Odamızı kapsayan ve medyaya yansıyan tüm bilgilerin arşivlendirilmesi,Odamızı ve şoför esnafını yakından ilgilendiren istatistiklerin tutulması ve düzenlenmesi;aynı kapsamda rapor ve sunuların hazırlanarak ilgili makamlara gönderilmesi,ticari Taşıt kullanma Belgesi Kurslarında Çevre-Şehir Bilgisi dersleri ile Halkla İlişkiler Ders Öğretmenliği görevleri de aksatılmadan yürütülmektedir.Odamız Basın Danışmanlığına üyelerimizin ve vatandaşlarımızın istedikleri konularda iletişim sağlayabilmeleri için E-mail adresi olarak  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. hizmet vermeye başlamıştır.